Wonen nabij de Vinkeveense plassen en de gezellige dorpskern van Vinkeveen.

Zwanenparkzicht is groen wonen en goed bereikbaar.

Bekijk de appartementen

Zwanenparkzicht combineert het beste van twee werelden: genieten van rust en recreatie in het aangrenzende natuurgebied en toch snel op het werk en in de bruisende stad.

De woningen zijn gesitueerd nabij de Vinkeveense plassen en de gezellige dorpskern van Vinkeveen. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum en uitstekende horecagelegenheden. Door de gemoedelijke sfeer zult u zich direct thuis voelen.

U bevindt zich in Zwanenparkzicht in een gebied met vele recreatiemogelijkheden. In de buurt zijn goede scholingsopties voor schoolgaande kinderen en de omgeving kent een grote variƫteit aan (sport-) verenigingen.

Een betere ligging in de Randstad is vrijwel onmogelijk. Vanaf het complex zit u snel op de N201 richting A2 (Utrecht) en A4/A44 (Amsterdam/Den Haag) en de N212 richting de A12 (Utrecht/Den Haag). In een halfuurtje staat u ook op Schiphol.

Schrijf je in

De Vinkeveense plassen

Zeilen, zonnen, zwemmen, waterskiĆ«n, bbq’en en zelfs duiken! Dit alles kan bij het prachtige natuur- en watersportgebied genaamd de Vinkeveense plassen.

Winkelcentrum Zuiderwaard

Gezellig overdekt winkelcentrum met onder andere een Jumbo, verse Keurslager, visboer, kaasboer, slijterij, Blokker, Kruidvat en nog veel meer.

Haven van Vinkeveen

Heeft u een bootje? Die kan u op een paar minuten afstand van uw woning kwijt in de ligplaatsen van de haven van Vinkeveen.

Centrum Vinkeveen

Het centrum van Vinkeveen bevindt zich rondom de prachtige kerk. Tal van gezellig horecagelegenheden en winkels kleuren de Herenweg.